Orange Skyline is een aparte band. Een aantal jaar geleden gestart omdat de jongens net als Oasis in een band wilden spelen. En inderdaad, hun muziek klonk wat Indierock-achtig. Stefan, de zanger van de band leek soms op het podium ook een beetje een rockzanger te spélen. Nu een paar jaar later ontdekken steeds meer hun eigen stijl, die wat meer elektronisch is en zijn ze volwassener geworden. Hun liedjes zijn catchy, maar ook intelligent en blijven goed hangen. 

Bij International Festival of Technology – IFoT in Delft, waar we de Orange Skyline live zien, kunnen we alleen maar onder de indruk zijn van de band. De band start als op een ander podium publiekstrekker Chef’Special speelt. Met een handjevol toeschouwers moet de band het in het begin doen. Maar desondanks zit de sfeer er snel in. Want wat een goede muzikanten zijn dit! Goed op elkaar ingespeeld, professioneel en met zichtbaar plezier krijgen ze al snel het publiek mee. Live klinken ze gelukkig ook nog lekker stevig. Gelukkig neemt het aantal toeschouwers even later snel toe, want deze band verdient een groot publiek. Toch is het ook fijn dat we nu de kans hebben om ze nog even in het klein te zien.