NIEUW ALBUM: Resolute – Stu Larsen

Na het vorige album “VAGABOND” uit 2014, is nu eindelijk Resolute van Stu Larsen uit. Resolute komt uit een zin van het lied ‘Going back to Bowenville’ en betekent zoiets als vastbesloten/doelgericht. Stu Larsen vindt dit passen bij de wereld van dit moment. De Australische singer-songwriter heeft geen vast adres en reist met zijn gitaar de hele wereld rond. Het resultaat hiervan beschrijft hij in eerlijke en persoonlijke liedjes die gaan over de liefde en het leven. Dit nieuwe album klinkt niet echt anders dan het vorige, wel heeft Larsen zich meer ontwikkeld als songwriter. De liedjes zijn afwisselend van toon. Het ene is wat luchtiger, bijvoorbeeld Chicago Song, dan het andere, zoals Going Back to Bowenville. Stu Larsen beschikt over een beetje hese stem, die in de hogere regionen mooi helder klinkt. We vinden dit album erg fijn om naar te luisteren en zijn blij dat we de zomer in kunnen met nieuwe liedjes van hem. Je kunt hem in het najaar live zien in EffenaarRotown RotterdamParadiso Noord – Tolhuistuin en Lutherse kerk Groningen!