Stiekem konden we het ook niet nalaten om naar een paar favorieten van ons te gaan tijdens Popronde Rotterdam zaterdagavond. Dus vandaag nog lekker nagenieten met wat foto’s van the Visual, PEER, EUT, Yasmine. Helaas moesten we Mantra en Mexican Surf even aan ons voorbij laten gaan: het was daar zo enorm druk dat we niet meer naar binnen konden.

The Visual speelde in Holy Smoke. De muziek van The Visual ademt een wat donkere sfeer en wordt ingetogen gebracht. Toch zit er voldoende dynamiek in de muziek en de zang is zeker ook sterk in de uithalen.

Yasmine is weer aanstekelijk en pakkend in een vol café de Zondebok en het Zwarte Schaap. De band staat als een huis en speelt met zichtbaar plezier.  

Het is ook lekker druk bij het optreden van EUT in Rotown. De bandleden zijn goed op elkaar ingespeeld en vanaf de eerste minuut is het optreden pakkend.

PEER doet het weer goed in de mooie ruimte bij Ferry. Het is goed te zien dat de bandleden al een behoorlijke dosis ervaring hebben opgedaan. Ze spelen serieus en toch speels. En gelukkig krijgt de band lekker de tijd om los te gaan.