CHAOS Music Magazine is een online magazine met een focus op jonge postpunk, indie, singer-songwriters en alternatieve rock. CHAOS is van oorsprong Nederlands, maar heeft dependances in Frankrijk (www.chaocmusicmagazine.fr) en Engeland (chaosmusicmagazine.com).   

Hoofdredactie/eindredactie
Florian Baudouin, Bente van der Zalm 

Redactie
Florian Baudouin, Arjen Bloem, Anouck Bosma, Anne Brans, Hugo Chirat, Claire Desfrancois, Clara Di Croce, Shannon van Eis, Jenn Foster, Sarah Fluit, Evelyne Gorter, Chloe Gudgin, Susanne van Hooft, Jay Landman, Molly Noble, Lucy Olsman, Liz Olyslager, Jacob Parrott, Lucas Rebreyend, René Rosierse, Koen Ruijs, Nina de Sanders, Eddy Taatgen, Lucy Tessier, Lucile Thoron, Fabien Trève, Hanna de Vries, Bente van der Zalm, Paul van der Zalm, Ivana van der Zant

Ook bij CHAOS?
Denk jij met jouw talent een bijdrage aan CHAOS te kunnen leveren? Heb jij een passie voor (alternatieve) muziek en ben je goed met deadlines? Stuur dan een berichtje met motivatie en portfolio naar info[at]chaosmusicmagazine.nl

CHAOS France

 • Sports Team
  Interview Sports Team

De CHAOS Music Magazine playlist bevat de leukste en meest interessante muziek van dit moment.

 

 

2 Replies to “Over CHAOS”

 1. Hi lieve redactie!
  Ik doe het management van Ballarat Bandit een psychedelic indie rock band uit Utrecht. Op 29 november komt onze nieuwe single uit tijdens een The Daily Indie Presents release show in ACU samen met YipRoc en SOUL MASTER. Deze track wordt uitgebracht met een toffe clip en het artwork is ontworpen door Sophia de Geus (45ACIDBABIES/FFOOSS)

  Naar welk emailadres kan ik het persbericht en een uitnodiging voor onze show sturen?

  Hoor het graag!

  Groetjes,
  Emma Schaap

Comments are closed.