The Murder Capital – When I Have Fears 
Vandaag verschijnt het album ‘When I Have Fears’ van de Ierse post punkband The Murder Capital.

Zoals de titel van het album al verraadt, is ‘When I Have Fears’ een openhartig relaas waarmee de bandleden zich kwetsbaar durven op te stellen. ‘When I Have Fears’ is niet zozeer een album over de dood, als wel een ode aan het leven en vriendschap. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Friendly Fires – Inflorescent
Na het verschijnen en lichtelijk floppen van ‘Pala’ verdween  Friendly Fires helemaal uit beeld, maar sinds een jaartje is de Britse punkfunk/disco-formatie weer aan de oppervlakte. Aankondigingen op sociale media wezen eerst op enkel en alleen een paar optredens maar al snel werd uiteraard gespeculeerd over nieuw werk. En dat ligt er dan nu eindelijk, na zo’n acht jaren wachten.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 33 zijn dit:

Enter Shikari – Stop The Clocks
Genre: postpunkpop
FFO: The Ghost Inside, Parkway Drive

North America – My Baby’s No One’s Girl
Genre: indierock
FFO: The Veils, The War on Drugs

IDLES – I Dream Guillotine 
Genre: postpunk
FFO: Shame, Fontaines D.C.

 

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.