The Slow Show – Lust and Learn.
The Slow Show mag zich bijna verheugen op zijn tweede lustrum. Eerst mag echter nog worden uitgekeken naar het derde album, Lust and Learn. Hiermee doet de band zijn naam eer aan. Drie albums in tien jaar tijd is niet overdreven veel, maar daar lijkt het de mannen rond zanger-gitarist Rob Goodwin niet om te doen. Ze heten niet voor niets The Slow Show; less is more is het devies.
 Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

!!! – Wallop
Voor de laatst verschenen single van !!! riep de band fans op om hun favoriete foto’s van hun katten op te sturen. De leukste zou op de hoes komen. Op een gekke manier representeert die fascinatie voor katten de eerste oppervlakkige indruk die de muzikale uitspattingen van de punkfunkformatie uit Sacramento kunnen maken. Het is hedonistisch, gaat om het buikgevoel, om de funk en het energiek dansen.

Ezra Furman – Twelve Nudes
Ezra Furman is altijd al tegendraads geweest. Niet per se om tegendraads te zijn. Nee, Furman is vooral zichzelf, en doordat hij niet mee gaat met de normale “normen en waarden” wordt hij onbedoeld tegendraads. Deze tegendraadsheid komt prachtig naar voren op zijn nieuwe album ‘Twelve Nudes’, een album vol met punk invloeden en goudeerlijke teksten. 

 

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 35 zijn dit:

LIFE – Bum Hour
Genre: alternative rock, post-punk
FFO: Clash, The Fall

Sløtface – Stuff
Genre: punkrock
FFO: PUP, Wolf Alice

Flaws – Break Away
Genre: indierock
FFO: Bibio, Day Wave en Coldplay

Tiger Army – Last Ride
Genre: Vintage punk, garage
FFO: Frank Turner, AFI

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.