Alex Cameron – Miami Memory
„Onwillekeurig ga je je afvragen of het wel oké is dat je hier naar luistert, kan dit wel?”, schreven we eerder over Alex Cameron’s plaat Forced Witness. Met het advies die aalgladde discoplaat stiekem in je hart te sluiten, en als jouw eigen geheimpje op te bergen bij de platen van Roosevelt. Maar gatver, nu duwt de Australiër ons toch collectief over het randje van de goede smaak op zijn nieuwe plaat Miami Memory. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Model Depose – Damage Control
De releaseshow ligt al weer enige tijd achter ons, maar nu is er dan ‘Damage Control’, het nieuw album van de Groningse band Model Depose en de opvolger van ‘Splitting Light’. De bandnaam kan niet anders zijn dan een vette knipoog naar de vroege Depeche Mode, want dat is de eerste associatie die je te binnen schiet als je de plaat beluistert. Bovendien nam de band al eens een cover op van hun ‘Poison Heart’. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 37 zijn dit:

Pip Blom – Freckles
Genre: alternative rock
FFO: Courtney Barnett, Sports Team

Bull – Love Goo
Genre: alternative rock
FFO: Smashing Pumpkins, The Breeders

Sick Joy – Playing Dead
Genre: alternative rock
FFO: Pixies, Nirvana

Out Of Skin – The Fair and Eerie
Genre: Indie/ alternative
FFO: Popronde!

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.