Angel Olsen – All Mirrors
Wéér gaat het roer om bij Angel Olsen. Alsof we naar een totaal andere act luisteren, is ‘All Mirrors’ grootser, bombastischer en rijker gearrangeerd. Enkel de karakteristieke stem van Olsen verraadt dat we toch écht naar dezelfde vrouw luisteren die ons ook verblijdde met ‘My Woman’. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Darkness – Easter is Cancelled
The Darkness is een Engelse glamrock band die old school hardrock ten gehore brengt. Handelsmerk is de kopstem van zanger Justin Hawkins. Met Easter is Cancelled laat de band zijn zesde album het licht zien. Zoals wel vaker in dit genre is het een geval van love it or hate it. Dat we hier te maken hebben met een conceptalbum maakt dat de lat automatisch hoger ligt. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 40 zijn dit:

Gengahr – Everything & More
Genre: indierock
FFO: The Magic Gang, Peace

Lewis Watson – Fly When I Fall (acoustic)
Genre: singer-songwriter
FFO: Billie Marten, Lewis Capaldi

Waterparks – High Definition
Genre: rock
FFO: Stand Atlantic, ROAM

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.