Figgie – Genoeg Houvast
Wat een fijn album is ‘Genoeg Houvast’ geworden:  vanaf de eerste kabbelende gitaarriffjes van de titeltrack tot de laatste klanken van afsluiter ‘Geloof Dit Niet’. Voor een debuutalbum is het knap hoe Figgie zo’n eigen geluid heeft kunnen creëren. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Corridor – Junior
Corridor uit Montreal is opmerkelijk genoeg de eerste Franstalige band die Sub Pop tekent. De band heeft onmiddellijk de koe bij de horens gevat en in zeer korte tijd hun derde album opgenomen zodat hun nieuwe werk nog dit najaar kon verschijnen op het prestigieuze label. Die aanpak is de plaat ten goede gekomen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Dream State – Primrose Path
Hoewel de band vorig jaar al een EP uitbracht (Recovery), is Primrose Path het eerste volwaardige album van de Britse alternatieve rockband Dream State. Primrose Path zet je met opener ‘Made Up Smile’ een fractie van een seconde op het verkeerde been: dit is toch geproduceerd door Dan Weller (Enter Shikari) op label UNFD (Frank Iero)? Dan verwachten we herrie. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 42 zijn dit:

Seafret – Fall
Genre: Indie pop
FFO: Amber Run, SYML

Psychedelic Porn Crumpets – Mundungus
Genre: Psychedelische rock
FFO: Palaye Royale, Foals

The Brahms – Feelings
Genre: Indie pop
FFO: Sunday Sun, Causes

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.

             

Titel
Beschrijving. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.