Moaning – Uneasy Laughter
Het is allemaal net iets minder dichtgesmeerd, waardoor de songs meer ademen, en het drietal de massieve noise voorzichtig wat loslaat, liefdevol vasthoudt aan de shoegaze sound, maar af en toe ook tegen bands als M83 en Dragons aanschurkt. Luister maar eens naar ‘Connect The Dots’ of ‘Fall In Love’).
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Borokov Borokov – &kel Duett& en Wachtmuziek
Borokov Borokov, een band die live de pannen van het dak speelt met een mix van gabber, loungemuziek en schreeuwende Belgen, was vorig jaar dé verassing van het festivalseizoen. Na een seizoen lang stagemanagers peentjes te laten zweten was het tijd voor nieuwe muziek. Maar met  &kel Duett& kregen we het niet te doen, nee daar kwam kort voor de release als klap op de vuurpijl het album Wachtmuziek bij.
Lees de volledige recensie van beide albums door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Muziek biedt troost.
Deze week hebben we een aantal troostrijke nummers in de CHAOS playlist gestopt, die je helpen om door deze onzekere tijd heen te komen. Daarnaast bevat de lijst natuurlijk weer enkele nieuwe releases die je absoluut moet luisteren. In week 12 zijn dit:

Nothing But Thieves – Is Everybody Going Crazy?
Genre: Alternative Rock
FFO: The Amazons, Sea Girls, Vant

Lewsberg – At Lunch
Genre: Alternative Rock
FFO: Lou Reed, Dry Cleaning

All Tvvins – Hope I Don’t
Genre: Alternative Rock
FFO: Sundara Karma, Blossoms