Enter Shikari – Nothing Is True & Everything Is Possible
Het mag eigenlijk geen verrassing zijn dat het album alle kanten opgaat. Het is duidelijk dat we met een band te maken hebben die zich absoluut niet in een muzikaal hokje laat stoppen en met veel vrijheid een soundtrack voor het nieuwe decennium heeft geschreven. En als dit decennium chaotisch is, dan komt dit terug in de soundtrack. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Rina Sawayma – Sawayama
Sawayama biedt met dit album een staalkaart van haar veelzijdigheid en kunnen. Maar daarmee is het ook meteen duidelijk dat Sawayama muzikaal gezien niet in één hokje te plaatsen valt en dat maakte het vóór het succes van Spotify nogal eens moeilijk om artiesten op de markt te brengen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 16 zijn dit:

Declan Mc Kenna – The Key to Life on Earth
Genre: Indiepop
FFO: Sea Girls, Sundara Karma

Real Farmer – Nostalgia
Genre: Postpunk
FFO: Steve French, The Homesick

Milk Teeth- Given Up
Genre: Punkrock
FFO: Black Foxxes, Gender Roles

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.