Hermetic Delight – F.A. Cult
Hermetic Delight is  te vinden in de hoek van Engelse shoegazebands als Slowdive. Een goede kennismaking is de terechte single ‘Rockstarları’ , een uptempo Lush-achtig nummer dat direct gevolgd wordt door een instrumentale versie van één minuut in de stijl van Air.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Badly Drawn Boy – Banana Skin Shoes
Het negende album van Badly Drawn Boy knalt er meteen in met de titeltrack ‘Banana Skin Shoes’. Het begint met een aantal in-your-face samples en het doet vermoeden dat Damon Gough (aka Badly Drawn Boy) de electronica ontdekt heeft. Een paar nummers verder heb je dit idee alweer laten varen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Wooden Faces – Flying The Wrong Way
Dan Donnely is al ruim 25 jaar actief als muzikant. Je zou de  zanger/gitarist kunnen kennen van The Levellers en van The Wonderstuff. Samen met Goulven Hamel en drummer Anth Mills is hij recent een nieuw project gestart: The Wooden Faces. 
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 21 zijn dit:

IDLES – Mr. Motivator
Genre: Post-punk
FFO: Shame, Sleaford Mods

Squid – Broadcaster
Genre: Alternative
FFO: Black Country, New Road, Crack Cloud

Phoebe Bridgers – I See You
Genre: Indierock
FFO: Snail Mail, Better Oblivion Community Center

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.