Phoebe Bridgers
Met Punisher gaat Bridgers rustig verder op de weg die ze met Stranger in the Alps was ingeslagen. Dat zal voor een deel komen doordat er wederom wordt samengewerkt met producers Tony Berg en Ethan Gruska. Ook heeft Bridgers bewust voor een zelfde opbouw van het album gekozen.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Coriky – Coriky
Coriky is een drietal uit Washington, DC, met twee leden van Fugazi, dat een fantastische debuutplaat heeft gemaakt. Een plaat die alles heeft. Opwindende muziek, hard, scherp, dan weer mateloos swingend en groovend, intens, emotioneel, in your face, met teksten die humor én politiek activisme verenigen. Een kunstwerk.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.




Wire – 10:20
Amper drie maanden na het verschijnen van Mind Hive, een tegenvallend album van Wire, verrast de band opnieuw met een album. Geen nieuw werk, maar een verzameling van nummers die de afgelopen jaren zijn opgenomen, maar waarvoor geen plekje op reguliere albums te vinden was. ‘Zwervertjes’, noemt Wire dat. Het resultaat is een vet klinkende plaat met een paar bekende en in een enkel geval zelfs veel gedraaide nummers. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 25 zijn dit:

Frank Carter & The Rattlesnakes – Fire
Genre: Punkrock
FFO: The Blinders, Creeper

IDLES – Grounds
Genre: Postpunk
FFO: Shame, Sleaford Mods

Dehd – Flood
Genre: Indierock
FFO: Omni, Nap Eyes

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.