Fontaines D.C. – A Hero’s Death
Ik wil weer puber zijn, nee beter nog, jong adolescent. Hunkerend naar iets, dat als het er is er toch niet blijkt te zijn. Het enige dat verlichting biedt zijn de mensen om je heen, je vrienden, dat is je familie waarbij je hoort, waarmee je viert, drinkt, huilt. Tot je in een roes thuis komt en meebrult: I don’t belong to anyone, I don’t want to belong, to anyone. Ik wil weer een adolescent zijn en mijn naam kerven in de hoes van A Hero’s Death. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Hockey Dad – Brain Candy
De Australische vrienden Zach Stephenson en Billy Fleming hebben hun liefde voor surfen, skateboarden en rock ’n roll laten samenkomen in de band Hockey Dad. Ook op hun derde album laten ze weer een fijne mix van (surf)rock met een punk-twist overgoten met een zonnig popsausje horen. De formule is duidelijk en dat maakt dat je het album gerust op repeat kunt laten staan. Klik op de afbeelding voor de volledige recensie.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 31 zijn dit:

Everything Everything – Violent Sun
Genre: Alternative rock
FFO: Mystery Jets, Bombay Bicycle Club

Black Honey – Beaches
Genre: Indiepop, punkrock
FFO: King Nun, Bad Sounds

Jagd – All work/all play
Genre: Indierock, punk
FFO: Paceshifters, Indian Askin, FFOOSS

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte Chaotic Twenty.