Bully – Sugaregg
Vandaag verschijnt Sugaregg, het derde album van Bully, de Amerikaanse garagerockband . In vergelijking met de vorige albums zit er wel wat meer lucht in de nummers. Er ontstond eindelijk ruimte in het hoofd van de frontvrouw om ook over liefdesbeslommeringen te schrijven. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Girl Friday – Androgynous Mary
Het debuutalbum ‘Androgynous Mary’, dat vandaag verschijnt bij Hardly Art, staat vol pakkende songs met een flinke dosis grrl power.  Dit album ligt daarmee in het verlengde van de EP ‘Fashion Conman’ uit 2019 .
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Dears – Lovers Rock
In eerste instantie lijkt het album dichter aan te sluiten bij ‘No Cities Left’ dan bij de twee Times Inifiity-albums; daardoor kun je het net als het eerstgenoemde album zien als een reflectie op de tijdgeest zoals je die ook terug kunt vinden in dystopische romans zoals die van landgenote Margaret Atwood.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 34 zijn dit:

Faces On TV – Keep Me Close
Genre: indiepop
FFO: Warhouse, The Sore Losers 

Bitch Falcon – Test Trip
Genre: alternative rock
FFO: Fangclub, Girlband

DREAMERS – Teddy Bear
Genre: cosmic rock
FFO: Night Riots, The Wrecks

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.