De albumrecensies van Kevin Morby en Cashmyra vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Kevin Morby – Sundowner

De titel Sundowner verwijst naar de term die vriendin Katie Crutchfield a.k.a. Waxahatchee en Morby zichzelf gaven vanwege hun gevoelens van melancholie in de avondschemering en is tegelijkertijd een ode aan de schoonheid van het avondlicht in Midden-Amerika. In het gelijknamige nummer weet Morby die melancholie net zo goed over te brengen als een Leonard Cohen dat kon. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Cashmyra – Moreel Verwerpelijk

Cashmyra is alles behalve cliché. Verwachtingen worden op zijn kop gezet en ook spoken wordt in de mix gegooid . De muziek klinkt duister en spannend en raffelt aan de randjes. Moreel Verwerpelijk weet het ruwe DIY punk weer op de kaart te zetten.  Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 42 zijn dit:

Black Foxxes – Jungle Skies

Genre: Alternative
FFO: Fangclub, Big Spring

ARXX – Call Me Crazy

Genre: alt rock
FFO: Estrons, Dream Wife

The Vices – In and Out

Genre: garage pop
FFO: The Strokes, Indian Askin

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.