De albumrecensie van Moral Panic van Nothing But Thieves vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Nothing But Thieves – Moral Panic

Als we Nothing But Thieves moeten geloven, stond de titel ‘Moral Panic’ al vast voordat de wereld door Covid-19 op zijn kop werd gezet. Toch kunnen we geen toepasselijkere albumtitel verzinnen. Met songtitels als ‘Unperson’ en ‘Is Everybody Going Crazy’ weet Nothing But Thieves het huidige klimaat precies te omschrijven. Maar we willen ‘Moral Panic’ niet alleen in deze tijdsgeest zien.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week … zijn dit:

King Gizzard & The Lizard Wizard – Automation

Genre: psych rock
FFO: The Murlocs, Post Animal

DIRK. – Toulouse

Genre: postpunk
FFO: Shht, Sons

EUT – Party Time

Genre: indie pop
FFO: Son Mieux, Luwten

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.