De albumrecensies van Jagd en SofT vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Jagd – Talking to Yourself To Others

De eerder uitgebrachte single ‘ATTENTION’ heeft alle kenmerken van een typische Jagd-song: een strakke bas- en drumsectie (Timo Mes en Thom Schotanus), krankzinnige gitaarloopjes en daarover de zang van Van der Linden, die net als op het podium alle opgekropte emoties eruit weet te gooien. Het is schreeuwzang, maar dan niet echt van het schreeuwerige soort, want de dictie is voorbeeldig.  Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

SofT – The Sun

SofT is een progressieve metalband uit Lyon, Frankrijk. Na het luisteren van deze EP kunnen we stellen dat we benieuwd zijn naar een vervolg. En als SofT werkt aan de paar imperfecties die de band nu toch nog wel maakt, is het zeker een band om in de gaten te houden.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 45 zijn dit:

Swine Tax – Relax

Genre: garage rock
FFO: Roxy Girls, Canshaker Pi

Deep.sleep – You and I

Genre: indie pop
FFO: Mint, FEVA

Bitch Falcon – Titel

Genre: rock
FFO: Just Mustard, Gold Key

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.