De albumrecensies van Superlove, Meadowlake en MILO vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Superlove – Self-Titled

Het eerste dat ons opvalt bij het luisteren naar ‘Selftitled’ is het grote contrast in hoe de muziek klinkt; de zang van Jacob Rice is gemaakt voor de radio, maar de distorded gitaren geven de nummers juist een agressieve lading mee. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Meadowlake – Wait for Me

Het album heet ‘Wait for Me’ en is de opvolger van het sterke debuutalbum dat het vijftal in 2018 uitbracht. Bij dat album kon je je nog afvragen of het label ‘dreampop’ terecht was, maar op het nieuwe album kan daar geen twijfel meer over bestaan. Dromeriger dan openingstrack ‘Wait for You’ zul je het niet snel vinden. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

MILO – Bright flowers Of Indigo

Bright flowers Of Indigo bevat een heerlijke  afwisseling van opzwepende potentiële radiohits en mooie ballads. Waarbij de snellere nummers als ‘Miss Sunshine’ je oppeppen en nummers als ‘What Do You See’ je tot rust brengen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 46 zijn dit:

Sprints – Manifesto

Genre: post punk
FFO: LUMER, Hallan

Punkband – abcabcabcabc

Genre: punk
FFO: TV Priest, DITZ

The Wytches – Three Mile Ditch

Genre: alternative rock
FFO: Fat White Family, Together Pangea

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.