De albumrecensie van Dizorder vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Dizorder – Sky//Light

Er zijn steeds minder metal bands met een frontvrouw. Vooral in de Franse scene en wanneer er geschreeuw bij komt kijken, lijkt dit ver te zoeken. Mede daarom heeft dit album al direct vanaf het begin onze aandacht. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 51 zijn dit:

Pale Waves – She’s My Religion

Genre: indiepop
FFO: Wolf Alice, Fickle Friends
Luisteren omdat: de stem van Heather Baron-Gracie perfect bij deze tijd van het jaar past en het lekker in het gehoor liggend nummer is

Black Monsoon – Pantomime

Genre: alt rock
FFO: Paceshifters, The Homesick
Luisteren omdat: het onlangs uitgebrachte album Pantomime een verzameling sterke nummers bevat en de band in plaats van een releasetour ervoor koos om releasevideo’s uit te brengen. Deze week kwam het tweede deel uit. Kijken dus!

El Fatso – Touch Base

Genre: rock
FFO: Ten Times A Million, Indian Askin
Luisteren omdat: het een voorproefje is van de EP die over niet al te lange tijd verschijnt en het nummer vrolijk sexy is

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.