De albumrecensie van shame en Fishtalk vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

shame – Drunk Tank Pink

Snerpende en agressieve gitaren, die frivool om elkaar heen dartelen: de band is meteen uit de startblokken. Je hoeft je ogen maar dicht te doen en je ziet voor je hoe shame het live, in een druk zaaltje dit nummer ten gehore brengt.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Fishtalk – Shutdown

De band heeft vier tracks om je mee te nemen op een hypnotiserende droomachtige reis. Meestal vind je heldere reverb gitaren waarvan de melodieën perfect samengaan met een rustige laag van de keyboards, soms aangevuld door omgevingsgeluiden met behoud van de droomachtige kwaliteit van het geheel.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.