De albumrecensie van Pale Waves vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Pale Waves – Who Am I?

De nieuwste release van Pale Waves is een reis door de geest van Baron-Gracie en haar excursies van zelfontdekking, muzikaal opgevoerd als levenslessen voor oude en nieuwe fans. In het licht hiervan is er een subtiele ironie in de titel van het album: Pale Waves weten precies wie ze zijn en wat hun artistieke missie is, en we kunnen niet wachten om ze te zien beginnen aan dit nieuwe en opmerkelijk verleidelijke muzikale avontuur. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 6 zijn dit:

Calum Lintott – It’s Easy to Do the Unexpected

Genre: alternative rock 
FFO: Muse, Wild Front, Fickle Friends
Luisteren omdat: een rauw alternatief rock geluid, vocalen met een ruw randje en een ontzettend pakkend ritme deze single zijn charme geven

The Awkward – Would You?

Genre: synth pop
FFO: Lucas Hamming, TOLEDO, The Vices
Luisteren omdat: deze aanstekelijke alternative synthpop geschreven is net voor een liefdesbreuk en The Awkward’s een tweede en heerlijke single van 2021 brengt!

Luwten – Call Me In

Genre: folk pop
FFO: Eefje de Visser, AURORA, Emil Landman
Luisteren omdat: het een prachtig en fragiel nummer is met stralende vocalen, de simpele muzikale mix geven de vocalen en de boodschap van het nummer nog meer betekenis.

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.