De albumrecensies van Fiddlehead en Billie Marten vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Fiddlehead – Between the Richness

De band gebruikt grootse gebaren om emoties te uiten. Zanger Pat Flynn weet dramatiek in zijn stem te leggen, en zowel de jankende als de strakke gitaren doen daar nog een schep bovenop. 
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Billie Marten – Flora Fauna

Als we naar het nieuwe album luisteren, wordt al snel duidelijk dat het label ‘singer-songwriter’ de lading niet meer dekt. Zelf geeft ze ook aan dat ze wilde evolueren naar een voller geluid en de introspectieve en sombere versie van zichzelf een beetje beu was. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 20 zijn dit:

Paceshifters – Backseat Driver

Genre: grunge, alternative rock
FFO: Frank Iero, DeWolff
Luisteren omdat: dit nummer met verrassende tempowisselingen je even alles om je heen doet vergeten en een mooi voorproefje is van het album Brand New Plan dat binnenkort verschijnt

KIEFF – Game Time

Genre: post-punk
FFO: Bull, Steve French
Luisteren omdat: het een prettig verstorend nummer is, dat je regelmatig op t verkeerde been zet en het blijkt nu ook dat je je niet hoeft te schamen als je eigenlijk David Hasselhoff zou willen zijn

Wasted Youth Club – Ciggie

Genre: rock
FFO: Together Pangea, Ty Segall
Luisteren omdat: je met dit stevige uptempo-nummer vol gitaren zo de week door huppelt, weer of geen weer

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.