De albumrecensies van Wolf Alice en Japanese Breakfast vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Wolf Alice – Blue Weekend

Het is alweer vier jaar geleden dat Visions Of A Life, het tweede album van Wolf Alice, uitkwam, waarmee de band volkomen terecht de Mercury Prize won. Met dit album én de daaraan gekoppelde wereldwijde tour eiste het kwartet rond Ellie Rowsell definitief een plaats op als headliner. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

 

Japanese Breakfast – Jubilee

Met een onconventionele stijl en een uniek universum geeft het nieuwste album van Japanese Breakfast een nieuw leven aan de alternatieve poprock. Na de eerste twee albums en anderhalf jaar vol verwachtingen, is Japanese Breakfast terug met een nieuw album, dat meer in lijn ligt met hun persoonlijkheid. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. Deze week zijn dit:

Daniel Nolet – Go Back

Genre: Singer-songwriter/ pop
FFO: Ben Howard, Tom Odell, Jamie Scott
Luisteren omdat: ‘Go Back’ is een rustgevend en betoverend stukje pop en zet de warme stem van Daniel Nolet in het zonnetje, dit is zijn eerste single en een veelbelovend begin van wat zeer zeker een vruchtbare carrière zal worden! Geïnspireerd door zijn neef en frontman van Chef’Special, weet Daniel Nolet zijn luisteraars te hullen in zijn rustgevende pop geluid!

 

Subterranean Street Society – Masters Of War

Genre: Alternatieve rock
FFO: Royal Blood, Black Honey, YONAKA
Luisteren omdat: Dit grootse en energieke, anthemische nummer heeft een opbouw die je bijna van je stoel doet vallen. Terwijl we ongeduldig wachten op de climax, brengt Subterranean Street Society grootse gebaren in de vorm van uitstekende zang, warme gitaarlijnen en mysterieuze harmonieën!

Together Pangea – Nothing to Hide

Genre: Garage punk
FFO: Jimmy Eat World, Skegss, Thee Oh Sees
Luisteren omdat: Together Pangea hun discografie gestaag heeft opgebouwd sinds ze in 2008 een band vormden en ‘Nothing to Hide’ voegt een nieuwe laag toe aan die discografie. Een aanstekelijke en alternatieve punk track met een vleugje pop en een aantal ongelooflijk pakkende hooks!