De albumrecensie van Big Red Machine vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Big Red Machine – How Long Do You Think It’s Gonna Last?

Qua thematiek lijkt dit een solo-album van Dressner, waarin hij reflecteert op zijn jeugd, zijn afkomst, zijn familierelaties en zijn depressies, maar schijn bedriegt. Want naast Justin Vernon heeft Dressner in de loop der jaren een hele gemeenschap aan artiesten om zich heen verzameld. Die wisten met hun invulling vrijwel alle nummers naar een hoger plan te tillen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. Deze week zijn dit:

Dez Rocksteady – You (You’re Special)

Genre: Singer songwriter
FFO: Ben Howard, Georga Ezra, townsend
Luisteren omdat: de singer-songwriter uit Leeds ons blijft charmeren met zijn romantische en luchtige popsongs en ons net dat beetje specialer laat voelen met zijn nieuwe single ‘You (You’re Special)’! Perfect voor een grijze middag en een kop thee om je handen aan op te warmen.

Kamora – The Answer

Genre: Indie pop
FFO: Sam Fender, The Amazons, War On Drugs
Luisteren omdat: Kamora met ‘The Answer’ weer een geweldig indiepopnummer neerzet met sterke vocalen en een pakkend geluid. ‘The Answer’ is openhartig, vertelt een persoonlijk verhaal en helpt ons weer even op adem te komen!

Pentire – How Would Someone Else Do It?Band – Titel

Genre: Indie rock
FFO: The Academic, The Reytons, The Covasettes
Luisteren omdat: het verheffende geluid van Pentire is warm and pakkend en vergelijkbaar met dat van The Academic. De indierock-outfit heeft weer een fijn rustgevend pop rock nummer gecreëerd met geweldige zang en een eenvoudig en gemakkelijk mee te zingen refrein.

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.