De albumrecensie van She Drew The Gun vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

She Drew The Gun – Behave Myself

Louisa Roach is een vrouw met een missie, een activiste van het zuiverste water voor een betere wereld. Haar boodschap steekt ze niet onder stoelen en banken op ‘Behave Myself’, het derde album van haar project ‘She Drew The Gun’, dat vandaag verschijnt. Daarmee is het de opvolger van “Revolution of Mind”, bij de BBC uitgeroepen tot een van de beste albums van 2018.. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. Deze week zijn dit:

Firesites – oceanpotion

Genre: electro pop
FFO: Radiohead, Thom Yorke, Arcade Fire
Luisteren omdat: dit intrigerende pop nummer zowel rustgevend als mysterieus is en geleidelijk toeneemt in intensiteit. ‘oceanpotion’ doet ons verlangen naar meer, en nog het meeste naar een live-ervaring van Firesites betoverende geluid!

Superlove – Save Yourselves

Genre: noise pop
FFO: Press to MECO, happydaze, Waxflower
Luisteren omdat: dit energieke nummer ons hetzelfde gevoel geeft als een dubbele espresso op de vroege morgen en de vocale harmonieën zorgen ervoor dat ‘Save Yourself’ zich onderscheidt van andere nummers binnen zijn genre. Superlove brengt een krachtige track die gevierd moet worden met een moshpit!

Delia Meshlir – Out of Desire

Genre: folk rock
FFO: Maisie Peters, Oh Wonder, Holly Humberstone
Luisteren omdat: de prachtige stem van Delia ons door dit nieuwe en prachtige psychedelische volksliedje leidt. ‘Out of Desire’ is een fijne adempauze met een fijne verrassing halverwege haar 3 minuten en 8 seconden. ‘Out of Desire’ is het nummer en het geluid waarvan we meer willen horen, de perfecte introductie!

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.