De albumrecensies van Courtney Barnett, Pip Blom en Loupe vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. 

Courtney Barnett – Things Take Time, Take Time

In Melbourne lukte het Barnett om afstand te nemen en vond ze nieuwe inspiratie voor de liedjes op dit album. Op het eerste gehoor klinken de songs niet spectaculair anders; nog steeds worden die vooral gekenmerkt door Barnetts wat luie manier van zingen zoals we dat al gewend waren.  Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Pip Blom – Welcome Break

Wat moet het een moeilijk jaar zijn geweest voor Pip Blom. Net op het moment dat haar carriere in een stroomversnelling was beland, ging de wereld op slot. Met geen mogelijkheid om op te treden of te touren, gaf dit Blom en de band de ruimte om even adem te halen. Vanuit die verademing is Welcome Break ontstaan, het tweede album van Pip Blom.  Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Loupe – Older

Loupe maakt, zoals zij het zelf omschrijven “sfeervolle indierock-songs”. Op Older staan vier nieuwe liedjes met de vertrouwde sound van dreampop met de kracht van aanzwellende gitaren, die deze muzikanten zo goed in hun vingers hebben.  Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.