De albumrecensie van The Slow Show vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Playlist samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie nummers krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

The Slow Show – Still Life

Still Life’is het vierde studio album van The Slow Show, en het eerste nieuwe album in drie jaar! We zijn blij dat ze er eindelijk is, want we konden niet langer wachten op het album van de Manchester band. Still Life is omvangrijk, dromerig en hartverwarmend, beide als opgenomen, en als live muziek. The Slow Show doet het maar weer!  Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Ten Eighty Trees – Pathfinder

Genre: Alternative Rock
FFO:  Foo Fighters, We Are Scientists, King No-One
Luisteren omdat: ‘Pathfinder’ doordrenkt is met krachtige en anthemische riffs, het is een heerlijk energieke, rauwe nieuwe alternatieve rock track van het in Newcastle gevestigde trio. Dit belooft een live-favoriet te worden zodra de band het podium weer opstapt!

Abnorm – Good Riddance

Genre: Alternative Rock
FFO: YONAKA, Pale Waves
Luisteren omdat: zangeres Abbie’s stem doordringend en onvergetelijk is en dit nummer een krachtige uitvoering van de opkomende band die absolute rock hit na rock hit uitbrengt. ‘Good Riddance’ volgt op eerder uitgebrachte, met hooks gevulde tracks, ‘Citrus’ en ‘Everything Temporary’!

Orange Skyline – A Fire

Genre: Alternative Pop
FFO: Kensington, Oscar and the Wolf, The War On Drugs
Luisteren omdat: Orange Skyline al jaren een groter publiek verdient en dit nummer muzikaal weer knap in elkaar zit. Van dit nummer ga je vanzelf renen, huppelen of wat dan ook. Niet voor niets ga je dit nummer bij de NOS bij de Winterspelen horen.

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.