De albumrecensies van King Hannah en Tennyson vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

King Hannah – I’m Not Sorry, I Was Just Being Me

De debuutsingle ‘Crème Brûlée’ was in dit geval geen dessert, maar een smakelijke appetizer. Wie daarvan genoten heeft, kan aanschuiven, want vandaag komt het debuutalbum I’m Not Sorry, I Was Just Being Me uit, met tien nummers uit dezelfde keuken. Zoals we al konden zien, is het project van Hannah Merrick en Craig Whittle inmiddels uitgegroeid tot een echte band. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Tennyson – Rot

Met kleurrijke elektronische productie gaat Rot dieper in op de popelementen die in de afgelopen tien jaar steeds meer de overhand kregen in Tennyson’s muziek. Hoewel er minder ruimte is voor experimentele uitstapjes dan voorheen, vestigt Tennyson zich als een capabele songwriter met een vruchtbare toekomst. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.