De albumrecensie van Nilüfer Yanya en GOOSE vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Nilüfer Yanya – Painless

Na bijna anderhalf jaar zijn we nog nauwelijks bekomen van ‘Crash’, het ijzersterke nummer op de drie tracks tellende EP Feeling Lucky van Nilüfer Yanya.  Aan creativiteit zal het niet liggen, maar wellicht speelt mee dat Nilüfer Yanya zich op Painless nog meer bloot geeft dan voorheen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

GOOSE – Endless

Endless, het nieuwe album van het Vlaamse viertal GOOSE, varieert van ritmische beats met spannende drops tot zachtere, soepeler-klinkende melodieën. De momenten in de liedjes waar na een opbouw het ritme ineens drastisch verandert, zorgen dat je steeds op het puntje van je stoel zit en verlangt naar meer. Het consistente ritme zorgt voor een prettige luisterervaring zonder dat deze eentonig wordt. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.