De albumrecensie van Hater, The Rills en Let’s Eat Grandma vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Hater – Sincere

Er werd daarom reikhalzend uitgekeken naar de tour door de VS in het kielzog van landgenoten Radio Dept, ter ondersteuning waarvan in 2019 de single ‘Four Tries Down / It’s A Mess’ werd uitgebracht, maar die tour werd gecanceld en de grote doorbraak bleef nog uit. Dat is dus ‘Bad Luck’ en dat is ook de titel van het nummer dat in juni 2021 verscheen en daarmee de voorbode was van het album Sincere dat vandaag uitkomt. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

             

Let’s Eat Grandma –  Two Ribbons

Het derde album van het jonge Britse Synthpop duo Let’s Eat Grandma exposeert de band tussen de twee hartsvrienden in al zijn paradoxale glorie. Ondanks het feit dat op Two Ribbons het wankelen van hun vriendschap centraal staat, is het resultaat bijzonder samenhangend en lijkt hun affectie voor elkaar nu sterker dan ooit. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Rills – Do It Differently

Voor het Engelse trio uit Lincolnshire is het afgelopen jaar erg druk geweest. Meer dan terecht werden zij onder andere beloond met een plek in de NME Top 100 van 2022. Indie-punkband The Rills heeft met hun grappige filmpjes op TikTok een behoorlijk aantal nieuwe luisteraars binnen weten te halen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.