We mogen weer!  Hier vind je alle nieuwtjes over de leukste festivals van 2022 (in alfabetische volgorde) . Klik op de afbeelding om meer over het festival te weten te komen. Je leest dan ook welke acts door CHAOS worden getipt. Pinkpop, Best Kept Secret, Jera On Air, Sniester, Down the Rabbithole, Lowlands, Pukkelpop, Left of the Dial… Waar ga jij naar toe?

Beste Kept Secret

Op 10, 11 en 12 juni vindt in Beekse Bergen Best Kept Secret plaats. Op dit festival worden magische momenten gecreëerd. Alleen al door de geweldige line-up.  Klik op de banner om te zien en te lezen welke acts je volgens ons zeker niet over mag slaan. 

Down The Rabbit Hole

Ben jij dit jaar naar Down The Rabbit Hole geweest? Of nieuwsgierig wat je hebt gemist? Klik op de banner om het verslag te lezen over dit zomerse festival.

Jera On Air

Op 23, 24 en 25 juni vindt in Ysselsteyn de 28e editie van Jera On Air plaats. Jera On Air is het grootste festival voor de Punk, Hardcore en Metalcore liefhebbers in Nederland en biedt een vol weekend met de beste bands uit de scene. Klik op de banner om te zien welke acts je volgens ons zeker moet gaan zien!

Left of the Dial

Op 20, 21 en 22 oktober is het weer tijd voor Left of the Dial, het jaarlijkse internationale showcasefestival dat in de binnenstad van Rotterdam plaatsvindt. Het laat een dwarsdoorsnede zien van de meest relevante alternatieve artiesten van dat moment. Dé kans om veel nieuwe bands te ontdekken.
Klik op de banner om te zien en te lezen welke acts je volgens ons zeker niet over mag slaan. 

Lowlands

Op 19, 20 en 21 augustus is het tijd voor Lowlands in Biddinghuizen! Op het festival is ook dit jaar veel nieuwe muziek te ontdekken in veel verschillende genres. Naast muziek is er ook genoeg te ontdekken op het gebied van literatuur en comedy.
Klik op de banner om te zien en te lezen welke acts je volgens ons zeker niet over mag slaan. 

Pinkpop

Op 17, 18 en 19 juni 2022 kun je naar Pinkpop in Landgraaf. Het is Nederlands oudste en misschien wel bekendste festival. Klik op de banner om meer te lezen over dit zomerse festival.

Pukkelpop

Op 18, 19, 20 en 21 augustus 2022 kun je naar Pukkelpop in Hasselt, België. De line-up is ongelooflijke sterk. Vier dagen lang hoor je stevige rockacts, ingetogen singersongwriters, pure pop, pompende house en gloeiende metal: alles kan en mag op Pukkelpop.. Klik op de banner om meer te lezen over dit zomerse festival.

Vestrock-verslag editie 2022

Op 3, 4 en 5 juni 2022 vond de  elfde  editie van VESTROCK plaats op het prachtige eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Klik op de banner om het verslag te lezen en meer te lezen over dit intieme festival.

Welcome to The Village

Op 15 tot en met 17 juli kun je naar Welcome to The Village,  het mooiste festivaldorp van Nederland. Het is een festival met muziek, maar ook vol beeldende kunst, innovatie en social design. Klik op de banner om te zien en te lezen welke acts je volgens ons zeker niet over mag slaan. 

In deze playlist vind je artiesten die je op de festivals deze zomer kunt tegen komen en die je volgens CHAOS niet mag missen!