Hier vind je alle nieuwtjes over de leukste festivals van 2022. Klik op de afbeelding om meer over het festival te weten te komen. Je leest dan ook welke acts door CHAOS worden getipt. Waar ga jij naar toe?

Sniester

Op 27 en 28 mei vindt in de binnenstad van Den Haag het supergezellige festival Sniester plaats. Klik op de banner om meer te lezen over dit eigenwijze buitenbeentje onder de festivals.

Vestrock

Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats op het prachtige eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Klik op de banner om meer te lezen over dit intieme festival.

Beste Kept Secret

Op 10, 11 en 12 juni vindt in Beekse Bergen Best Kept Secret plaats. Op dit festival worden magische momenten gecreëerd. Alleen al door de geweldige line-up.  Klik op de banner om die te zien en te lezen welke acts je volgens ons zeker niet over mag slaan. 

Pinkpop

Op 17, 18 en 19 juni vindt in Landgraaf weer een editie van Pinkpop plaats. Wie kent dit festival nou niet? Klik op de banner om te lezen welke geweldige acts dit jaar naar Limburg afreizen.

Down The Rabbit Hole

Op 1, 2 en 3 juli kun je naar Down The Rabbit Hole in Beuningen. Het festival kenmerkt zich door de vele randactiviteiten. Klik op de banner om meer te lezen over dit zomerse festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *