De albumrecensie van Everything Everything, Porridge Radio en SOAK vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Everything Everything – Raw Data Feel

Hoewel dit alweer het zesde album is, maakt ons dat niet minder nieuwsgierig, want dit kwartet weet ons altijd weer aangenaam te verrassen. In 2017 wisten de vier ons bijvoorbeeld te overrompelen met het hallucinerende album Fever Dream, waarna ze in 2020 richting Radiohead leken op te schuiven met Re-animator. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Porridge Radio – Waterslide, Diving Board, Ladder To The Sky

Twee jaar na de release van ‘Every Bad’ brengt de uit Brighton afkomstige Porridge Radio ‘Waterslide, Diving Board, Ladder To The Sky’ uit. Een plaat met een sterke samenhang van verschillende emoties, gevoerd met teksten die voortkomen uit de existentiële levensangst en de wereld die daar omheen ligt. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

SOAK – If I Never Know You Like This Again

Het nieuwe album van de Noord-Ierse indiepop-songwriters is het meest directe, gefocuste werk tot nu toe. If I Never Know You Like This Again, geïnspireerd door Indiegiganten als Broken Social Scene en Radiohead, is een excursie door de formatieve herinneringen van een jonge artiest die hun verleden verwerkt met opmerkzame aandacht voor het alledaagse. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.