De albumrecensies van Soccer Mommy en MUNA vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Soccer Mommy – Sometimes, Forever

Op haar debuut Clean stond Sophie Allison’s talent als liedjesschrijver centraal. Het tweede album color theory diepte dat talent verder uit, maar met een meer uitbundige sound. Nu, met album nummer drie, gaat de muzikale context zijn grootste verandering door, en klinkt Soccer Mommy rijker in levenservaring en bedreven in zelfreflectie. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

             

MUNA – MUNA

Er gaat niets boven beantwoorde liefde. Je bent in de wolken en je lijkt te zweven. Met ‘(She’s so soft like) Silk Chiffon’, de pakkende openingstrack van het derde album van MUNA, lukt het dit trio uit Los Angeles dat gevoel perfect over te brengen. Het nummer was vorig jaar al een grote hit en de voorbode van het album dat vandaag uitkomt bij Saddest Factory Records, het label van Phoebe Bridgers.