De albumrecensie van Deaf Havana en Beabadoobee vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Deaf Havana – The Present Is A Foreign Land

Muzikaal gezien hinkt het album dan ook een beetje op twee gedachten: aan de ene kant wordt gekozen voor het grote geluid, met veel dynamiek en drama, aan de andere kant klinken de broers geregeld als een tweepersoons boy band (met autotune). Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Beabadoobee begon ooit met het schrijven van muziek in haar slaapkamer. Toen ze zeven jaar oud was, creëerde ze in haar hoofd haar eigen wereld genaamd ‘Beatopia’. Het probleem was dat deze niet serieus genomen werd en dat resulteerde in het wegstoppen van een inspirerende en fantasierijke omgeving. Veertien jaar later is het tijd om Beatopia weer aan het daglicht te brengen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.