Foto: Bornside

Morgen presenteert de franse pop-punk band Bornside officieel een nieuwe video, met “Somewhere”, dat te horen zal zijn op de eerste EP van de band, “Light Rain & Dick Moves”, die op vrijdag 16 september uitkomt. CHAOS en Bornside nodigen je uit om deze clip vandaag exclusief op onze website te ontdekken!

“Somewhere gaat over de vragen die we allemaal hebben, elke dag. Of het nu gaat om onze plaats in de huidige maatschappij, onze plaats in de werkwereld, in ons gezin of in onze vriendenkring. We hopen allemaal een plek te vinden die bij ons past en waar we ons goed voelen. Voor de video hebben we ervoor gekozen om een montage te maken van de tijd in de studio of tijdens repetities, omdat dit duidelijk momenten zijn waarop deze vragen kunnen rijzen. Dit zijn ook momenten die leiden naar het concert dat we op 1 september speelden en de komende concerten die we gaan spelen en daar voelen we ons thuis. Dus voor ons is het allemaal verbonden en het was logisch om het met iedereen te delen om de release van de EP af te trappen. Ten slotte, op artistiek vlak, werd deze video geregisseerd en gemonteerd door Jonathan, de gitarist van de band, net zoals onze twee vorige video’s.”