De albumrecensie van Sports Team, Sorcha Richardson, Tamino en Talk Show vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Sports Team – Gulp!

Sports Team keert vandaag terug met ‘Gulp!’ een tweede studioalbum. Wie fan is van deze band hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschaf van dit album. Wat de albumcover al duidelijk maakt is dat ‘Gulp!’ explosief is en vol verrassingen zit. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Sorcha Richardson – Smiling Like an Idiot

Wie jarig is, trakteert; singer-songwriter Sorcha Richardson heeft misschien daarom juist vandaag wel uitgekozen om haar tweede volwaardige album uit te brengen, een dag na haar 32e verjaardag. Het is de opvolger van het goed ontvangen ‘First Prize Bravery’. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Tamino – Sahar

Op het album blijft de melancholie terug komen, net zoals op het vorige album Amir. Het verschil is dat dit in een aantal nummers wordt afgewisseld met een sprankje hoop. Het mooie van dit album dat er meer afwisseling aanwezig is dan op het debuutalbum. maar dat de elementen zoals de melancholie en de Arabische invloeden gebleven zijn. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Talk Show –

Touch The Ground

Als we over tien jaar terug kijken naar de rockmuziek geproduceerd in deze tijd, dan zal de nieuwe, boze post punk sound erg tekenend blijken met bands als Idles en Slaves. Precies deze energie weet Talk Show ook te vangen, maar de band gaat nog een stapje verder. Moeiteloos worden de distorted gitaren gemixt met dreunende synths. Dit maakt Talk Show the best of both worlds. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.