De albumrecensie van Goat vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Ook geven we je tips van albums die je zeker moet luisteren. Scroll snel door om te zien welke!

Goat – Oh Death

Goat is een van die bands die hun unieke stijl hebben gevonden en deze in de loop van albums hebben geperfectioneerd, altijd op zoek naar het ultieme recept. Door dit te doen, weet je wanneer je Goat hoort, en het is vrijwel gegarandeerd dat ze altijd zo zullen klinken. Ga ervoor, het is te mooi om te laten liggen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Andere releases die je zeker moet luisteren

Brutus – Unison Life

‘Unison Life’ is het nieuwe album het Belgische trio dat een mix van hardcore, metal, post-rock en shoegaze maakt. Het is een verhaal van dromen en streven naar een leven van totale rust en balans. Stefanie Mannaerts (zang/drums) benoemt met deze plaat de grootste valkuil waar ze steeds zelf in blijft trappen: de zoektocht naar een harmonieus leven zonder veel discussies en ups en downs. Het is een thema dat doorheen de hele plaat voelbaar is. (Hassle Records)

Brutus - Unison Life

Ciao Lucifer – Good News

Op Good News besluit indiepop-duo Ciao Lucifer dat het de hoogste tijd is om hun mannelijkheid te accepteren. Middelbare-schoolvrienden Marnix Dorrestein en Willem Wits zingen “It’s too late to die young”, maar ze willen wel op hun eigen manier volwassen worden. De plaat is vrolijk en energiek. Pas als je beter gaat luisteren hoor je hoe ze hun demonen in de liedjes verweven hebben. Er valt veel te ontdekken op Good News: olie om de heupen los te gooien, stof om over na te denken en teksten om al bij de eerste keer mee te zingen. (V2 Records).