Wie zijn het?

Levent Ceylan – guitar, vocals
Scott MacDonald – drums
Olek Nixon – bass
Gail Tasker – flute

Waar komen ze vandaan?

Londen, Verenigd Koninkrijk

Wat voor muziek maken ze?

Kraut-inspired, progressive noise rock and psychedelic ambience

Waar kunnen we ze zien?

Als je ze in Nederland wil zien heb je ze net gemist en Engeland is misschien wat te ver, maar we zijn ervan overtuigd dat de band volgend jaar terugkomt naar Nederland.
– Oct 20-22 – Left of the Dial, Rotterdam
– Nov 5 – Trier release show @ Old Blue Last, London w/ Moreish Idols + Rosie Alena
– Nov 11 – Exchange, Bristol w/ Blue Bendy + Minor Conflict

Wat moet ik luisteren?

Daarop is het antwoord zeker weten ‘Trier’. De single kwam vandaag uit op Blitzcat Records en is erg energiek en gevarieerd. Maar stop niet na het luisteren van de single, ga door met de EP, want op die manier ontdek je de veelzijdigheid die deze band te bieden heeft.

Waarom zou ik dat willen?

Wow! Wat een energie brengt Kyoto Kyoto. Afkomstig uit Engeland maakt de band sinds 2019 muziek die tegelijk chaotisch als werkelijk zeer interessant is. De band weet zeker wat originaliteit is: het gebruik van een fluit zien we niet elke dag in dit genre en de zang van Ceylan is in het Duits. Begin dit jaar brachten ze een EP uit en we zijn teleurgesteld die te hebben gemist. Gelukkig zijn we er nu op tijd bij voor de nieuwe energie die van de groep afdruipt en we nodigen jullie uit om mee op de Kyoto Kyoto-trein te springen, want dit wil je niet missen. 

Waar kan ik de band online vinden?

Instagram
Spotify