De albumrecensies van The Murder Capital, Måneskin en Solomon vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

The Murder Capital – Gigi’s Recovery

Gigi’s Recovery’ laat zich van verschillende kanten zien in combinatie met het oude vertrouwde. Gedurende het album wordt er constant een centrale vraag gesteld: wat betekent het om te bestaan? Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Solomon – It’s all downhill from here

Op het debuutalbum van de band uit Maastricht staan tien nummers. In het tweede nummer ‘Oceans’ zingt zanger Koen de Witte; ‘…let the current take control.’ En dat is nu precies wat je zou moeten doen tijdens het beluisteren van deze plaat. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Måneskin – Rush

Hoe hoger de verwachtingen, hoe moeilijker het wordt om ze waar te maken. De jonge Italianen hebben ons zeker niet teleurgesteld, maar met uitzondering van een paar uitschieters ook niet erg verrast. DeLees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.