De albumrecensie van the Academic en Amber Arcades vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

The Academic – Sitting Pretty

Hier is hij dan: De Ierse indierockband The Academic brengen op 10 februari hun langverwachte tweede studio album Sitting Pretty uit, met een geluid sterker en ritmischer dan ooit tevoren! Het populaire viertel grossiert in soms zwoele, soms energieke en catchy gitaar nummers, waarmee ze soms doen denken aan de muziek van bijvoorbeeld the Kooks. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Amber Arcades – Barefoot On Diamond Road

Na het voor velen verrassende debuutalbum Fading Lines (2016) en het eveneens goed ontvangen European Heartbreak (2018) is dit het eerste album voor het Londense label Fire Records. De grootste overeenkomst tussen beide albums is het contemplatieve karakter. Amber Arcades reflecteert bijvoorbeeld over hoe je je verlaten kunt voelen in een grote stad als Amsterdam. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.