Het is er, Food For Worms, het langverwachte nieuwe album  van het Britse post-punk kwintet Shame, twee jaar na Drunk Tank Pink. Dus, is dit het album van de bekroning? Lucas zal het ons vertellen. Zaza heeft het ook over ‘Privé’, het nieuwe album van Cashmyra.Zoals elke week hebben we ook onze Chaotic Playlist, te vinden is op Spotify. Scroll naar beneden om het allemaal te ontdekken!

Shame – Food for Worms
Een sombere piano grijpt ons plotseling, en een tornado volgt. Die vastberaden stem nog steeds, maar de gitaren die rondfladderen lijken verrassend vermenigvuldigd. De bas brult, hij is precies, onverbiddelijk, en ondersteunt de schreeuwende stem van het tweede mes. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Cashmyra – Privé

De muziek van Cashmyra maakt je misschien een beetje ongemakkelijk. Het is scherp, de teksten zijn romantisch en gaan over fouten maken en bovenal klinkt de muziek duister.  Cashmyra biedt hier zelfs in het laatste nummer op het album excuses voor aan: ‘Excuses voor het ongemak’. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.