Deze week bespreken we een erg filmisch nieuw album van Black Honey en het tweede album van The Vices! Zoals gewoonlijk hebben we de beste alternatieve releases van de week toegevoegd aan onze Chaotic Playlist, beschikbaar op Spotify. Kijk hieronder!

Black Honey – A Fistful of Peaches

Het tweede album van Black Honey, uit 2021, heette Written & Directed, een titel die je natuurlijk direct associeert met de aftiteling van een film of TV-serie. Nu, twee jaar later, is er een nieuwe album: A Fistful of Peaches, wat vanzelf doet denken aan die beroemde spaghetti-western A Fistful of Dollars. En hoewel de beroemde acteur Charles Bronson daar niet in meespeelde (wat wel had gekund), is het dan nog maar een kleine stap naar de titel van het openingsnummer Charlie Bronson. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Vices – Unknown Affairs

Het is twee jaar geleden sinds hun eerste studioalbum. Na “Looking For Faces” bracht The Vices “Unknown Affairs” uit. De band uit Groningen in het noorden van Nederland is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In de tussentijd hebben ze als voorprogramma in de Ziggo Dome gespeeld, op festivals als Eurosonic-Noorderslag gespeeld, door Europa getoerd, in de VS gespeeld en enkele nationale radiostations aangedaan. Onnodig te zeggen dat er met spanning werd uitgekeken naar dit tweede album.