De albumrecensie vanLoupe vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we de Chaotic Playlist aangevuld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek.  Scroll snel door om te zien welke!

Loupe – Do You Ever Wonder What Comes Next?

Terwijl de vogels hier spreekwoordelijk van het dak vallen van de hitte, gaan mijn gedachten terug naar een hele koude januarimiddag in Groningen tijdens Eurosonic. We ontdekten die middag namelijk dat Loupe in de randprogrammering een showcase optreden verzorgde waar we heel benieuwd naar waren omdat dit de voorbode was van het debuutalbum dat vandaag dan eindelijk verschijnt. En hoewel het voor een select gezelschap was, speelde het kwartet de sterren van de hemel en gaf het hiermee een indrukwekkend visitekaartje af. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.