Where we are who we are when no one can see us

Down The Rabbit Hole vindt in 2022 plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli in de Groene Heuvels in Beuningen (Gelderland).
Het programma begint op vrijdag rond de middag, maar je bent vanaf donderdag 12:00 uur al van harte welkom om je plekje op de camping te zoeken.
Naast de optredens zijn er randactiviteiten zoals The Swamp en het Idyllische Veldje.

Programma
Een selectie uit de optredende acts: Gorillaz, The War on Drugs, HAIM, The Smile (de nieuwe band van Thom Yorke), Celeste, girl in red, Kae Tempest, Little Symz, Phoebe Bridgers, Two Door CInema Club, Amyl and the Sniffers, Dry Cleaning, My Baby, S10, Self Esteem, Squid, Viagra Boys en Whispering Sons.

Acts die je volgens CHAOS niet mag missen!

Spinvis
Genre: Experimental pop / lo-fi
FFO: Froukje, Goldband
Niet missen omdat: Spinvis al sinds 2002 de meest schitterende platen maakt. Met zijn melancholische klanken en teksten over het alledaagse leven brengt hij berichten die herkenbaar zijn voor velen. Zijn muziek laat het dagelijks leven speciaal voelen, en toch doodnormaal, waardoor je aan Spinvis enorme steun kan ontlenen. Bij Spinvis kan je een troostrijke opvoering verwachten.

Two Door Cinema Club
Genre: Indie, alternative
FFO: Foster the People, MGMT
Niet missen omdat: de driekoppige groep uit Noord-Ierland met hun elektronische klanken niet zullen vervelen. Te herkennen aan hun bekendste nummer What You Know, dat ze ongetwijfeld ook zullen spelen op het festival. Hun ritmische en dansbare muziek is perfect voor de zomer. Kijk uit voor een menigte vrolijke mensen en zwoele muziek en je zit waarschijnlijk goed om deze band mee te maken!

Clairo
Genre: Indie, alternative
FFO: girl in red, Phoebe Bridgers
Niet missen omdat: Na te zijn begonnen met beroemde gitaartutorials op YouTube staat Clairo deze zomer op Down the Rabbit Hole! Clairo zal je betoveren met haar suikerzoete stem. Haar onschuldig klinkende nummers en zachte instrumentalen zullen zorgen voor een magische ervaring. Nummers variërend van kalm tot dansbaar behoren tot Clairo’s repertoire. Haar waanzinnige talent mag je zeker niet missen deze zomer.


girl in red
Genre: Alternative, indie
FFO: Clairo, beebadobee
Niet missen omdat: deze Noorse dame zichzelf heeft leren muziek maken. girl in red (Marie Ulven) heeft een robuuste uitstraling en iconische dansbare muziek. Bovenal is ze een LHBTI+ icoon en wordt ze door velen omschreven als de Scandinavische Billie Eilish. De eigenzinnige zangeres zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


Goldband
Genre: Nederpop
FFO: Sophie Straat, WIES
Niet missen omdat: Goldband een funky groep is bestaande uit drie gezellige Hagenezen. Vooral te herkennen aan nummers zoals Witte Was, is de band veel te horen op feestjes. Daarnaast geven ze concerten als geen ander. Hun talent voor het creëren van een fantastische sfeer is ongekend. Zingend over onderwerpen zoals hun stad, de liefde, en nog veel meer, zullen deze mannen een spetterende show neerzetten.

Facts

  • Wanneer? 1, 2 en 3 juli 2022
  • Waar? Beuningen, Gelderland
  • Wat kost het? 220 euro, incl. camping, pendelbus en servicekosten.
    Het festival is uitverkocht!
  • Meer info: https://downtherabbithole.nl/