Op 23, 24 en 25 juni 2022 kun je naar Jera On Air in Ysselsteyn  (Limburg). Het is het grootste festival voor de Punk, Hardcore en Metalcore liefhebbers in Nederland en biedt een vol weekend met de beste bands uit de scene. 

Dit jaar staan (onder andere) de volgende namen in de line-up:

The Offspring, While She Sleeps, Rise Against, Neck Deep, Beartooth, Tusky, Hot Milk, Anti-Flag, Frank Carter & the Rattlesnakes, Crossfaith en Blood Youth

Acts die je volgens CHAOS niet mag missen!

Frank Carter & the Rattlesnakes
Genre: Punk rock
FFO: the Blinders, Creeper, Don Broco
Mag je niet missen omdat: er bij de show van Frank Carter ongetwijfeld een positieve sfeer hangt. Vrouwen opgelet: er is altijd een moment waarop vooral vrouwen worden uitgenodigd om te crowdsurfen. Voel je veilig is de boodschap. O ja, de muziek is natuurlijk ook te gek: eerlijk en rauw.

Rise Against
Genre: punk rock
FFO: Anti-Flag, Sum 41, Billy Talent
Deze mag je niet missen omdat: ze net een nieuw album uitgebracht hebben over de Amerikaanse droom en de Amerikaanse werkelijkheid. Zijn eigen dochters in gedachten houdend, ziet zanger Mcllrath dat de toekomst niet meer zo rooskleurig is als het eens was. Voeg daar niet al te recht toe recht aan muziek bij en je weet waarom je er bij moet zijn.

Turnstile
Genre: hardcore punk
FFO: Expire, Rotting Out, Twitching Tongues
Deze mag je niet missen omdat: deze jonge Amerikaanse band wil barrières slechten. Niks hokjes. Gewoon alle kanten op groeien. Dit resulteert in harde muziek met elektronische invloeden, catchy riffs, latijns amerikaanse invloeden en veel passie.  

Mayleaf
Genre: Grungerock
FFO: Weezer, King Gizzard, Turnstile
Deze mag je niet missen omdat: Mayleaf vlak voor corona is opgericht en dus recht heeft om nu eindelijk live te vlammen. Muzikaal kun je een potpourri van stijlen verwachten, ze zijn niet heel makkelijk in een hokje te plaatsen. En de vrouwen op het podium zijn met een vergrootglas te zoeken op JOA, maar hier vind je er eentje!

Mark of Chaos
Genre: Punk rock
FFO: Main Line 10, Mayleaf
Deze mag je niet missen omdat: de naam van deze jonge Nederlandse band alleen al waardering verdient :). Binnenkort verschijnt er een album van het drietal en dat belooft een plaat vol harde en pakkende nummers te worden. Zeg nou zelf, waarom zou je dit optreden niet meepakken?

jera on air

Facts

  • Wanneer? 23, 24, 25 juni
  • Waar? Ysselsteyn, Limburg
  • Wat kost het? In principe zijn alle tickets al verkocht, dus als je wilt gaan zul je een doorverkoopkaartje moeten proberen te bemachtigen. 
  • Meer info: jeraonair.nl