23.15-23.55 – emo, punk en rock

Dit Utrechtse vijftal maakt een eigen mix van emo, punk en rock vol rauwe zang, stevige gitaren en aanstekelijke melodieën. De band is niet bang om hun mening te geven over persoonlijke en gevoelige onderwerpen, zoals het bespreken van geestelijke gezondheid, alcohol- en drugsgebruik onder jongeren.

De band ontstond in 2018 en vond zijn huidige line-up in de herfst van dat jaar. Begin 2019 bracht de band de EP ‘Prove You Wrong’ uit. Dit werd gevierd met een releaseshow in Paradiso. De EP werd ondersteund door twee lead singles: ‘Something New’ & ‘Strayed From The Path’. Het eerstgenoemde nummer stond op Jared Dines’ YouTube-kanaal met 2,9 miljoen abonnees, en het tweede kreeg veel aandacht op Spotify, waardoor de band zijn eerste nummer met meer dan 100.000 streams kreeg. Dit gaf de band hun eerste internationale publiciteit en aandacht. 

Op 16 september 2022 verscheen hun debuutalbum ‘Evidence Of A Broken Mind’. De plaat kreeg positieve recensies, en de plaat werd gevierd met een releaseshow in EKKO & en een uniek biertje in samenwerking met vandeStreek bier uit Utrecht, genaamd ‘Black Sheep’. De ‘Evidence Of A Broken Mind Tour’ de tour omvatte shows in Nederland, België en Duitsland.